The10 Best Gucci Slides

Tab hopping is a tedious task. To help keep the shopping process straightforward, we’ve developed a top 10 list of some of the best Gucci slides that money can buy.

From the classic Interlocked G Shearling kicks to the Sideline Original GGs, we’ve made some significant cuts in order to cater to high-profile trendsetters.

#1: Gucci interlocking G shearling slides

Gucci interlocking G shearling slides

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $980

If it was socially acceptable to head out in your pajamas you would, right? Well, this pair of slipper-style Gucci slides might just be the next best thing constructed from 100% soft merino wool for unrivaled comfort. Dreamy.

Highlights

  • black
  • merino wool
  • shearling trim
  • signature Interlocking G logo
  • open toe
  • branded insole
  • chunky rubber sole

Made in Italy

Composition

Outer: Merino 100%

Lining: Merino 100%

Sole: Rubber 100%

Designer Style ID: 646225D0L00

#2: Gucci x The North Face wool slides

Gucci x The North Face wool slides

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $890

Both Gucci and The North Face boast a history of innovation and an adventurous spirit. These slides from the collaboration have been made from beige wool and finished with a logo patch on the strap.

Highlights

  • beige
  • wool
  • textured finish
  • logo patch to the front
  • open toe
  • asymmetric toe
  • slip-on style
  • branded insole
  • flat rubber sole

Made in Italy

Composition

Sole: Rubber 100%

Outer: Wool 100%

Lining: Wool 100%

Designer Style ID: 679948DEB00

#3: Gucci Velvet slides with crystal G

Gucci Velvet slides with crystal G

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $790

A reference to the initials of the House’s founder, the emblematic G is revisited in a resplendent geometric detail, decorated with sparkling crystals. The precious Square G buckle illuminates the front of plush velvet slide. Cobalt blue velvet. Square G metal buckle with crystals. 10mm heel height. Made in Italy.

Made in Italy

Composition

Outer: Metal 100%, Crystal 100%, Velvet 100%

Sole: Leather 100%

Designer Style ID: 551445K4D00

#4: Gucci GG plaque slides

Gucci GG plaque slides

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $750

Gucci puts their signature GG motif to work in these leather slides, printed in a gloss effect across the strap and also seen in the classic gold-tone logo plaque at the front.

Highlights

  • black/white
  • leather
  • signature Interlocking G logo
  • signature Interlocking G logo plaque
  • open toe
  • square toe
  • branded leather insole
  • low block heel

Made in Italy

Composition

Outer: Leather 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Leather 100%

Designer Style ID: 677584UM920

#5: Gucci Marmont Double G slides

Gucci Marmont Double G

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $720

Daring yet sensible. In a sleek silhouette with a signature Double G logo detail, these slides from Gucci are as show-stopping as can be, but in a low heel design? There’s no trip hazard here. Style with safety sewn in.

Highlights

  • black
  • leather
  • signature Double G logo
  • quilted
  • open toe
  • slip-on style
  • flat leather sole

Made in Italy

Composition

Outer: Leather 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Leather 100%

Designer Style ID: 646169BKO60

#6: Gucci GG plaque slides

Gucci GG plaque 

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $700

Gucci puts their signature GG motif to work in these canvas and leather slides, woven into the red and blue jacquard and also seen in the classic gold-tone logo plaque at the front.

Highlights

  • blue/red
  • canvas/leather mix
  • signature Interlocking G logo plaque
  • jacquard G monogram motif
  • open toe
  • square toe
  • branded leather insole
  • low block heel

Made in Italy

Composition

Outer: Leather 100%, Canvas 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Leather 100%

Designer Style ID: 6777069SF40

#7: Gucci GG plaque espadrille slides

Gucci GG plaque espadrille

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $590

Keeping in character with the classic espadrille style, these slides from Gucci have a natural essence in their woven linen construction, with a burst of the brand’s vibrant spirit seen in the rainbow-hued GG monogram design.

Highlights

  • neutral/multi
  • linen/rubber mix
  • signature Interlocking G logo plaque
  • jacquard G monogram motif
  • open toe
  • braided raffia sole
  • branded insole
  • flat rubber sole

Imported

Composition

Lining: Linen/Flax 100%

Outer: Linen/Flax 100%

Sole: Rubber 100%

Designer Style ID: 678037UFT70

#8: Gucci Off The Grid logo patch

Gucci Off The Grid logo patch 

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $570

Slip into something undoubtedly stylish with a pair of these Off The Grid logo patch slides from Gucci.

Detailed with the label’s iconic GG Supreme canvas and a circular logo patch to the front, the open-toe design is a comfortable everyday choice. You heard it here first.

Highlights

  • black
  • ECONYL®
  • leather trim
  • GG Supreme canvas
  • open toe
  • logo patch to the front
  • tonal stitching
  • moulded footbed
  • slip-on style
  • flat sole
  • POSITIVELY CONSCIOUS: This product contains ECONYL® – a nylon fabric sourced from regenerated materials such as fishing nets, carpets and other scraps that can be recycled and recreated – which aids in decreasing its ecological footprint.

Made in Italy

Composition

Outer: Leather 100%, Recycled Nylon 100%

Designer Style ID: 644754H9H90

#9: Gucci logo-print open-toe 

Gucci logo-print open-toe

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price: $430

Gucci adds a playful twist to this relaxed shoe silhouette, with a graphic print of Bananya at the front. Placed amongst a logo print at the top and bottom of the crossover strap, this pair of slides also have a contemporary streetwear-inspired feel.

Highlights

  • white
  • rubber
  • logo print to the front
  • open toe
  • slip-on style
  • flat rubber sole

Made in Italy

Composition

Outer: Rubber 100%

Sole: Rubber 100%

Lining: Rubber 100%

Designer Style ID: 660057DIR00

#10: Gucci Interlocking G pool slides

Gucci Interlocking G pool slides

Brand: Gucci

Retailer: Farfetch

Price:

Your bags are packed and you’re ready for a sun-soaked adventure…or so you thought. There’s just one key thing that you’re forgetting. No holiday wardrobe is complete without these Interlocking G pool.

Highlights

  • red/green
  • leather
  • horizontal stripe pattern
  • signature Interlocking G logo
  • open toe
  • backless
  • flat rubber sole

Made in Italy

Composition

Outer: Leather 100%, Rubber 100%

Lining: Leather 100%

Sole: Rubber 100%

Designer Style ID: 655461JFA00

 

Author

Write A Comment